İSTANBUL / ESENYURT - Doç. Dr. Hüseyin Çelik Anaokulu

Anaokulunda 23 Nisan şenliği

Yaşasın 23 NİSAN!

“Küçük hanımlar, küçük beyler. Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, ikbal ışığısınız. Yurdu asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Sevgili Çocuklar,

Millî Mücadelemiz ve bağımsızlığımızın sembolü “Türkiye Büyük Millet Meclisi”mizin 104.yaşı  ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  sizlere armağanı ve emaneti olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Mrt

Yaşadıklarınız, deneyimleriniz, hayat hikayeleriniz ile bizlere daima pusula gibi yol gösteren değerli büyüklerimiz iyi ki varsınız.  Sizleri çok seviyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabülünün 103'üncü yılında milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u şükran ve minnetle anıyoruz.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

Mrt

Yaşamın her anını özel ve güzel kılan; çalışarak, üreterek ve paylaşarak iş gücündeki beşeri sermayemizi kıymetlendiren; değerlerimizin temsilcisi ve taşıyıcısı rolleriyle nesillerimizin “ilk öğretmenleri” olan tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlu olsun…

Programın düzenlenmesine destek olan başta Okul Müdürümüz Cem SEKMEN’e,  Okul Aile Birliği Başkan ve yardımcılarına teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin hayalindeki meslekler:)