İSTANBUL / ESENYURT - Doç. Dr. Hüseyin Çelik Anaokulu

Doç. Dr. Hüseyin Çelik Anaokulu

ÇINAR MAH. 1413. SK. HÜSEYIN ÇELIK ORTAOKULU BLOK NO 28/1 ESENYURT / İSTANBUL
Vizyon
Doç. Dr. Hüseyin Çelik Anaokulu,ülkemizde ve dünyada değişen yaşam koşullarına, ihtiyaçlara ve teknolojik ilerlemelere yönelik özgün, çağdaş, teori ve uygulamanın birlikte yürüdüğü eğitim fırsatları ve programları ile örnek bir okul olmayı hedeflemektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak vatanını, milletini seven ‘dünya insanı’ yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
08.00/12.00 13.00/17.00
Ulaşım
Okulumuz Esenyurt İlçe merkezine 2 km uzaklıktadır. Tek vasıta ile Avcılar, Beylikdüzü metro duraklarına ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuzun önünden geçen halk minibüsleri 5 dk süre aralıklarla ilçe merkezine gitmektedir.
1 adet öğrenci servisi hizmet vermektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Çınar Mahallesi 1413. sokak No:28/1 Esenyurt adresinde Doç. Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu ile birlikte aynı binayı kullanmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklık 35 km.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda İFET (İlkokul Fiziksel Etkinlikler) ve Geleneksel Çocuk Oyunları düzenli olarak derslerde işlenmektedir.